Welkom

Welkom op de website van Kiko Laarbeek, een zangroep voor kinderen van 4 tot 18.

Elke dinsdag is er een repetitie en regelmatig treden wij ook op. Alle jongens en meisjes uit Laarbeek zijn welkom om lid te worden.

U kunt ons bereiken op bestuur@kikolaarbeek.nl

Docent


Hallo!

Mijn naam is Neeltje van Doore, ik ben 29 jaar en ik woon in Gemert. Ik ben mijn muzikale carrière begonnen met het spelen van dwarsfluit en ben tijdens mijn studie Docent Muziek op het Conservatorium overgestapt naar zang. Omdat ik zingen én acteren én dansen enorm leuk vind om te doen ben ik na het Conservatorium de parttime Musicalopleiding in Tilburg gaan studeren en tegelijkertijd gaan werken als muziekdocent op verschillende scholen. Na deze parttime studie was ik, naar mijn mening, nog niet klaar met studeren op zanggebied dus ben ik weer naar het Conservatorium gegaan waar ik de Master Klassiek Muziektheater heb gevolgd.

Op dit moment ben ik werkzaam als zangdocent bij Kunstlokaal en zanginstituut Vocalized en treed ik regelmatig op met voorstellingen van Theater op Bezoek en Helder Theater.

Met Kiko vind ik het leuk om liedjes én dansjes én toneelstukjes te oefenen en op te voeren in allerlei vormen, waarbij het plezier in zingen natuurlijk bovenaan staat!

Groetjes Neeltje